Fatih Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki.... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda çalışanlar her öğrenciyi kendi çocukları gibi görsün ve onların ihtiyaç ve beklentilerini tüm önceliklerin önünde görsün. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Herkes öğüt vermek yerine örnek olsun. Herkes ben değil biz olsun. Öğrencilerimiz kendine güvenen, başarabileceklerine inanan, başarısızlıktan yılmayan bireyler olsun. Bütün velilerimiz bizim destekçimiz olsun. Okulumuz ikinci evimiz olsun. Ve istiyoruz ki biz bütün okullara örnek olalım, en güzel okul bizim okul olsun.

Misyon: Biz; bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk Kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, zoru başarmanın kolay, imkansızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirmeleri için varız.

Başarılar: Okulumuz Teog sınavlarında 2016-2017 öğretim yılında 6 dersin her birinde ortalamaları ve toplam ortalamada ilçemizde 1.sıraya yükselmiştir.

Saatler: 08:40 - 16:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: İyi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 272 718 14 06

Belgegeçer - (272) 718 1406

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://suhutfatihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yarışlı Caddesi No3 Şuhut / AFYONKARAHİSAR

Öğretmen :17
Öğrenci :205
Derslik :10
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1350
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi

Adres - Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yarışlı Caddesi No3 Şuhut / AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Şuhut - Afyonkarahisar arası taşıma kooperatif ve belediye minibüsleri ile sağlanmaktadr.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Afyonkarahisar´a 25 km. uzaklıkta